Plan een Afspraak

Met de Auditmanager in Pharius toon jij hoe je de wettelijke vereisten in jouw organisatie hebt geïntegreerd. Voor  jezelf, de directie, het bevoegd gezag of de Auditor. Of je nu een interne audit uitvoert of een audit voor een klant, onze Auditmanager geeft je de flexibiliteit om de meest effectieve auditresultaten te behalen.

Service

Discovery Meeting | EHS Compliance Solution 30 minuten

Tijd

Select a service and date to see available times.

Uw details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.

Ondersteuning

Het werken met de Auditmanager van Pharius is eenvoudig.

Omdat we willen dat je alle ins- en outs van de tool kent zodat jij de beste auditresultaten kunt halen bieden we een speciale training hiervoor aan. Natuurlijk staat ons Support team ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het optimaliseren van de auditprocessen.

Zo haal je alles uit de module Auditmanager.

Bekijk al onze modules.

Jouw organisatie altijd aantoonbaar compliant.

Compliancemanager

Leg makkelijk en overzichtelijk vast hoe jouw organisatie voldoet aan wet- en regelgeving en voeg eenvoudig bewijslast toe.

Risicomanager

Veilig werken begint met inzicht in de risico’s in de organisatie. Zorg voor een veilige werkomgeving en voorkom risico’s.

Taakmanager

Zet eenvoudig (periodieke) compliance taken uit voor jezelf en jouw collega’s. Daarmee heb je altijd zicht op de status van elke compliance taak.