Compliancemanager

Met de Compliancemanager leg je makkelijk vast hoe jij als organisatie voldoet aan relevante wet- en regelgeving. Zo krijg je niet alleen nu grip op de compliance status van jouw organisatie maar ook in de toekomst.

Jouw QHSE beleid coördineren wordt een stuk eenvoudiger met de Pharius Compliancemanager. Per register bepaal jij de onderwerpen en scope en leg je per thema vast op welke manier je voldoet.

Pharius geeft je alle vrijheid om compliance thema’s passend te maken voor jouw organisatie. Je koppelt jouw procedures, instructies en bewijslast eenvoudig aan de verplichtingen vanuit wet- en regelgeving. Maak je ook gebruik van de Taakmanager? Dan zet je taken voor jezelf of collega’s eenvoudig uit. Zo gaat compliance leven binnen de hele organisatie.

Nieuw: de compliancestatus

Met de Compliancestatus in de Pharius Compliancemanager leg je vast in hoeverre jouw organisatie voldoet aan de verplichtingen uit een compliance thema of registerregel. De compliancestatus:

 • geeft je inzicht in verbeterpunten.
  Zie in één oogopslag waar de verbeterpunten binnen jouw organisatie liggen. Genereer rapportages per registerregel of thema die je inzicht geven in hoeverre aan de vereisten wordt voldaan.
 • is altijd actueel.
  In de Compliancestatus zie je snel of er wijzigingen zijn geweest in de wetgeving uit jouw register van eisen. Daarmee ben je altijd up to date.
 • geeft je een toelichting bij de borging.
  De Compliancestatus biedt de mogelijkheid om een toelichting te schrijven. Geef per registerregel of thema aan hoe specifieke zaken binnen de organisatie zijn geborgd. Dit helpt interne processen te verduidelijken.

Onze beloftes

 • Overzicht doordat je jouw compliance register kunt opdelen in thema’s.
 • Altijd actueel doordat je wijzigingen in wetgeving op een presenteerblaadje ontvangt en hier direct op kunt anticiperen.
 • Bespaar tijd en zoek nooit meer naar documenten; alle documenten op één plek. Dat maakt bovendien dat jouw administratie altijd compleet is.
 • Krijg inzicht met grafische rapportages.

Altijd aantoonbaar compliant

Benieuwd wat Pharius kan betekenen bij een audit of ISO certificering?
Neem dan contact of boek een online afspraak met Thierry. Hij helpt je graag.

Thierry de Vos

Thierry de Vos

Business Unit Manager Lexerta België

Ondersteuning

Het werken met de Compliancemanager van Pharius is eenvoudig.

Omdat we willen dat je alle ins- en outs van de tool kent zo bieden we wel een speciale training hiervoor aan. Natuurlijk staat ons Support team klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het borgen van alle QHSE verplichtingen.

Zo haal je alles uit de module Compliancemanager.

Bekijk al onze modules.

Jouw organisatie altijd aantoonbaar compliant.

Auditmanager

De compliancestatus van jouw organisatie, locatie(s) of bedrijfsactiviteit aantoonbaar maken bij Audits en ISO-Audits. Actueel, eenvoudig en betrouwbaar.

Risicomanager

Veilig werken begint met inzicht in de risico’s in de organisatie. Zorg voor een veilige werkomgeving en voorkom risico’s.

Taakmanager

Zet eenvoudig (periodieke) compliance taken uit voor jezelf en jouw collega’s. Daarmee heb je altijd zich op de status van elke compliance taak.