Auditmanager (verwacht oktober 2023)

Met de HSE Auditmanager in Pharius toon jij hoe je de wettelijke vereisten in jouw organisatie hebt geïntegreerd. Voor  jezelf, de directie, het bevoegd gezag of de Auditor. Of je nu een interne audit uitvoert of een audit voor een klant, onze Auditmanager geeft je de flexibiliteit om de meest effectieve auditresultaten te behalen.

De Auditmanager kun je aanvullen met de module ‘Checkvragen’ die over een scala aan standaard vragenlijsten beschikt. Denk hierbij aan ISO 14001 en 45001 en Legal checkvragen. Of voeg gemakkelijk een eigen vragenlijst toe.

Deze module maakt jouw auditmanagement efficiënter en effectiever. Want met een goed intern auditproces verlaag je de kosten van de externe audit. En wil je direct correctieve acties inzetten? Dat kan ook.

Onze beloftes

  • Zeker weten dat je aantoonbaar compliant bent. De Auditmanager is jouw Check in jouw PDCA cyclus.
  • Onze checkvragen zijn altijd actueel.
  • Plan zelf audits, wijs deze toe aan personen. Daarmee automatiseer je het auditproces en ben je altijd voorbereid op een audit.
  • Per audit een overzichtelijke rapportage en een dashboard om resultaten en voortgang inzichtelijk te maken.

Effectieve auditresultaten

Benieuwd wat Pharius kan betekenen bij een audit of ISO certificering?
Neem dan contact op met Thierry. Hij helpt je graag.

Thierry de Vos

Thierry de Vos

Ondersteuning

Het werken met de Auditmanager van Pharius is eenvoudig.

Omdat we willen dat je alle ins- en outs van de tool kent zodat jij de beste auditresultaten kunt halen bieden we een speciale training hiervoor aan. Natuurlijk staat ons Support team ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het optimaliseren van de auditprocessen.

Zo haal je alles uit de module Auditmanager.

Bekijk al onze modules.

Jouw organisatie altijd aantoonbaar compliant.

Compliancemanager

Leg makkelijk en overzichtelijk vast hoe jouw organisatie voldoet aan wet- en regelgeving en voeg eenvoudig bewijslast toe.

Risicomanager

Veilig werken begint met inzicht in de risico’s in de organisatie. Zorg voor een veilige werkomgeving en voorkom risico’s.

Taakmanager

Zet eenvoudig (periodieke) compliance taken uit voor jezelf en jouw collega’s. Daarmee heb je altijd zicht op de status van elke compliance taak.