Vliegende start

Pharius is dé applicatie om aantoonbaar compliant te zijn op het gebied van Veiligheid, Welzijn, Milieu en Energie. Als (nieuwe) klant biedt Pharius u op verschillende wijze een vliegende start aan. Dat zorg ervoor dat niet alleen u, maar ook uw collega’s of werknemers vanaf dag één het maximale uit Pharius kunnen halen.

Online training ‘Aantoonbaar compliant met Pharius’

Is het tijd om collega’s te betrekken bij uw taken of borgingen? Net een abonnement afgesloten op Pharius? Of gewoon nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is met Pharius? Meld u aan voor een training ‘Aantoonbaar compliant met Pharius’. Tijdens een laagdrempelige en interactieve training nemen we u mee in alle ins en outs van Pharius. Van basisfunctionaliteiten, nieuwste features tot aan het aantoonbaar compliant zijn.  Alles wat u nodig heeft voor een goede start met Pharius.

Meer informatie en aanmelden voor de training kan op de website van Lexerta.

Partners van Lexerta

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het op maat inrichten van uw Pharius omgeving? Lexerta biedt voor Pharius, naast de diverse trainingen, ook de mogelijkheid om in contact te komen met één van onze partners. Van adviesbureaus tot zelfstandig adviseurs. De partners zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van Veiligheid, Welzijn, Milieu en/of Energie die werken met Pharius. Ze weten als geen ander de wet- en regelgeving te vertalen naar de praktijk en deze te weerleggen in de organisatie. Hierdoor zijn ze in staat om organisaties optimaal te ondersteunen bij compliance management.

Wilt u weten welke partner u het beste kan adviseren? Neem dan contact met ons op.

Basisregister (NL)

Een Register van Eisen toegespitst op uw organisatie, locatie of bedrijfsactiviteit is dé basis om goed te kunnen werken met Pharius. U kunt uw register(s) zelf samenstellen of dit laten doen door één van onze partners.

Lexerta biedt in Pharius echter ook de mogelijkheid te beginnen met een voor uw organisatie relevante brancheregister. U begint dan niet vanaf nul, maar heeft een groot gedeelte van de voor uw organisatie relevante verplichtingen al in uw register staan. Dit kunt u dan zelf op maat aanvullen met de overige verplichtingen die specifiek voor uw organisatie, locatie en/of bedrijfsactiviteit van toepassing zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie over Pharius ontvangen? Of meer weten over de trainingen. Plan een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter via ons contactformulier en we vertellen u er alles over.

Liever direct contact?
Neem dan contact met ons op via +32 3 770 80 08.

Op de hoogte blijven?
Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief van Pharius.