Pharius training helpt klanten om tot een goed Register te komen.

Om te voldoen aan wet- en regelgeving en andere vereisten hebben veel bedrijven een wetgevingsregister opgesteld, in welke vorm dan ook. In de praktijk blijkt echter ook dat organisaties niet altijd voor 100% durven te vertrouwen op de volledigheid en actualiteit van hun register.

Met Pharius kan dat wel. Pharius wijst gebruikers op wijzigingen in het wetgevingsregister en helpt daarmee het register actueel te houden. Een belangrijke ISO-eis en daarmee ook een belangrijk onderdeel bij een compliance audit.

Wij helpen onze klanten hun registers goed te onderhouden en daarom hebben we de online training: ‘Pharius wetgevingsregister’ ontwikkeld. Deze training helpt u bij het inrichten van een optimaal register en neemt  onzekerheden rondom actualiteit weg. Ook helpen we bij het evalueren van nieuwe en wijzigende wetgeving.

Compliance, een taak van iedereen

Regelmatig krijgen we vragen van klanten over het binnen de Phariusomgeving samenwerken met collega’s. In deze training bekijken we daarom eerst de opbouw van het register en hoe we wetgeving makkelijk kunnen terugvinden. Vervolgens laten we zien hoe u hier collega’s bij kunt betrekken.

Bij Wijzigingen te beoordelen kan een gebruiker Taken aanmaken voor nieuwe of gewijzigde wetgeving. Deze Taken kunnen dan aan collega’s toegewezen worden om hen te raadplegen of in te zetten om te bepalen of er een impact is op de organisatie. Op deze manier sluiten de wijzigingen te beoordelen goed aan bij de organisatie en besparen jullie veel tijd in dit proces.

In de training staan we stil bij 2 types wijzigingen:

  1. Compleet nieuwe wetgeving
  2. Wijzigingen van bestaande wetgeving

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om naast de wetten uit het huidige register, ook op de hoogte te zijn van nieuwe wetgeving. Nieuwe relevante wetgeving kan eenvoudig aan één of meerdere registers worden toegevoegd.

Nieuwe data beschikbaar

Wilt u het Pharius wetgevingsregister ontdekken en erachter komen hoe u werkt met wijzigingen te beoordelen en taken?  Bekijk dan onze agenda en meld u aan. In een klein uur praten we u helemaal bij.

Ben u al helemaal bij met het register en de wijzigingen maar wil u meer uitleg over het instellen van compliance en het opvolgen ervan? Dan is de training ‘Aantoonbaar compliant met Pharius’ wellicht iets voor u.