Eenvoud in het aantoonbaar compliantce zijn voor op het gebied van HSE en Voedselveiligheid.

In de wereld van moderne software is betrouwbaarheid en beschikbaarheid van cruciaal belang. Bij Pharius en RiskReporter begrijpen we dit. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze software richting onze gebruikers, samenwerkingspartners en anderen die graag meer willen weten over onze producten. Daarom hebben wij de Pharius statuspagina ontwikkeld. Deze pagina biedt real-time inzicht in de prestaties van onze producten.

Directe informatie over systeemstatus

Met onze statuspagina kun je in één oogopslag de huidige systeemstatus bekijken van Pharius, de Rapportagefunctionaliteit en RiskReporter, dat onderdeel is van de module Pharius Risicomanager. Op deze pagina’s zie je onmiddellijk of onze services up-to-date werken of dat er zich incidenten voordoen die mogelijk jouw werk beïnvloeden. Bij Lexerta streven we naar maximale transparantie en zijn we vastbesloten om eventuele problemen snel aan te pakken.

Real-time updates over incidenten

In het geval van een incident, of het nu gaat om gepland onderhoud of onverwachte uitval, zie je dit direct op onze statuspagina . Je kunt je hier ook abonneren op updates, zodat je per mail op de hoogte wordt van de voortgang en/of statuswijziging. Daarmee heb je altijd toegang tot de meest actuele informatie.

Openheid en vertrouwen

Waarom deze statuspagina? We vinden toewijding, openheid en vertrouwen richting onze gebruikers, samenwerkingspartners en potentiële klanten belangrijk. We willen dat je je zeker voelt bij het kiezen van onze producten en diensten en dat je op elk moment op de hoogte bent van de prestaties ervan. Daarom is er naast een real-time overzicht ook toegang tot historische gegevens en de uptime van Pharius.

Eenvoudige toegang voor Iedereen

Onze statuspagina is gemakkelijk toegankelijk en bereikbaar via de footer in onze Pharius website. De statuspagina kan worden geraadpleegd op elk apparaat met internettoegang. Je hoeft geen ingewikkelde stappen te volgen om de status te controleren; je hoeft slechts één keer te klikken en beland direct op de juiste pagina.

Abonneren

Ben je nog niet bekend met onze statuspagina? We nodigen je van harte uit om deze pagina te verkennen. ‘Bookmark‘ deze in je favorieten (Tip: naast de Pharius applicatie). Abonneren kan natuurlijk via de subscribe button.