Databank

Met een abonnement op Pharius heb je altijd toegang tot meest actuele en volledige databank met wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid & welzijn op het werk, milieu en energie Verrijkt én begrijpelijk gemaakt door onze redactie.

Complexe wet- en regelgeving vertalen naar duidelijke taal. Voor iedereen.

De Pharius databank is altijd actueel, dagelijks worden actuele wijzigingen in wet- en regelgeving toegevoegd. Aan elk belangrijk artikel wordt ook een korte samenvatting toegevoegd, in begrijpelijke taal. Daarmee heb jij sneller een compleet beeld van de inhoud.

In de databank kom je via hyperlinks snel tot de kern van de wetgeving en zie je welke (andere) verplichtingen ook van invloed kunnen zijn. Daarmee vertalen we complexe wet- en regelgeving naar duidelijke taal die praktisch toepasbaar is voor elke organisatie.

Screenshot: Pharius Wijzigingen te beoordelen

Inhoud van de Databank Veiligheid & Milieu.

Screenshot: Pharius Register

Onze databank is dé basis waaruit elke QHSE-professional zijn of haar wettelijke verplichtingen haalt en specifiek maakt voor zijn organisatie, locatie of bedrijfsactiviteit. De databank bevat alle wetgeving die daarvoor nodig is:

  • Nationale wetgeving (wetten, besluiten, regelingen, incl. toelichtingen, bijlagen en wijzigingen)
  • Europese wetgeving (richtlijnen, verordeningen, besluiten en beschikkingen)
  • Gewestelijke milieuwetgeving voor Vlaanderen, Wallonië en Brussel
  • Legal Checklijsten

Pharius zelf ervaren?

Probeer de online compliance tool gratis 1 maand zelf uit.

De eerste stap naar een effectief en efficiënt compliance proces is gratis. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen. Daarna kun je Pharius, dé online compliance tool voor QHSE professionals, een maand lang kosteloos en vrijblijvend uitproberen.

Proefaccount aanvragen Plan een afspraak

Aan de slag!

Ga goed van start met Pharius

We helpen je vanaf dag één het maximale uit Pharius te halen.

Partnernetwerk

Wil je persoonlijke begeleiding bij het op maat inrichten van jouw Pharius omgeving? Dat kan. We bieden diverse trainingen aan en kunnen je in contact brengen met één van onze partners.

Branche register

Begin met een voor jouw organisatie relevante branche-register. Je begint dan niet vanaf nul, maar hebt een groot gedeelte van de voor jouw organisatie relevante verplichtingen al in je register staan.

Online trainingen

Met laagdrempelige en interactieve trainingen nemen we je mee in alle ins en outs van Pharius. Van basis functionaliteiten, nieuwste features tot aan het aantoonbaar compliant zijn. Alles wat je nodig hebt om goed van start te gaan.