Releasenotes december 2022

Het releasebeleid van Lexerta is in belangrijke mate gebaseerd op de wensen en eisen van onze klanten en gebruikers.

Meerdere malen per jaren voeren wij releases door die we categoriseren onder nieuw, verbetering en bugfixes.

Nieuwe functies

Meerdere taakhouders

Zoals eerder bij meldingen is het nu bij taken ook mogelijk om meerdere taakhouders toe te voegen waardoor meerdere mensen samen acties kunnen uitvoeren.

Takendashboard

Het takendashboard met uitgebreide filter- en zoekopties werd toegevoegd aan Pharius, zo heeft u in een oogopslag alle acties inzichtelijk.

Verbeteringen

Verbetering scherm wijzigingen te beoordelen

Het scherm wijzigingen te beoordelen werd aangepast zodat de “Opslaan” knop en “Toevoegen aan register” (BE) steeds zichtbaar zijn.

Open taken indicator

In verschillende overzichten wordt nu weergegeven of er nog openstaande taken gekoppeld zijn. Zo is meteen duidelijk welke acties nog genomen moeten worden. Deze verbetering is beschikbaar voor registerregel, wijzigingen te beoordelen en meldingen.

Versievergelijker ook voor toekomstige wijzigingen (NL)

Het is nu voor de Nederlandse klanten ook mogelijk om in de versievergelijker toekomstige versies van een wetsfragment (indien beschikbaar) met de huidige te vergelijken.

Aanmaakdatum registerregel

De datum waarop een registerregel werd toegevoegd aan een register wordt nu weergegeven op het detailscherm van de registerregel. In de filters binnen een register is het ook mogelijk om op deze aanmaakdatum te filteren.

Bugfixes

Register/Compliance

  • Bij het openen van het scherm om de compliance in te stellen kon het zijn dat, afhankelijk van de schermgrootte, de opslaan en cancel knoppen niet getoond werden, dit is opgelost.

Azure AD

  • Een gebruiker die voor het eerst inlogde met Azure AD werd niet automatisch geactiveerd in Pharius, dit is opgelost.

Dashboard Pharius

  • De indicator taken behaald gaf geen resultaat bij filteren op een bepaald register, dit is opgelost.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Pharius. Dan houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de online applicatie Pharius.

Wilt u ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Lexerta en wet en regelgeving? Dan kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief van Lexerta.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.