Releasenotes mei 2024

Het releasebeleid van Lexerta is in belangrijke mate gebaseerd op de wensen en eisen van onze klanten en gebruikers.

Meerdere malen per jaren voeren wij releases door die we categoriseren onder nieuw, verbetering en bugfixes.

Nieuwe functies

Uitbreiding Riskreporter dashboard

Vooruitlopend op de lancering van de nieuwe Riskreporter is het dashboard in de module Pharius Risicomanager uitgebreid met een aantal extra filters. Ook is  het type melding vanuit Riskreporter aan het dashboard toegevoegd. In het rapport is het daardoor  mogelijk om meldingen te filteren op type en op datum van afronden. Per melding wordt ook de tijd aangegeven die nodig was om de melding af te handelen.

Custom labels voor registerregels

Per registerregel kunnen labels worden gekoppeld, wat handig is voor snelle filtering van het register.  Een organisatiebeheerder kan deze labels zelf aanmaken en wijzigen in het beheerscherm van Pharius.

Verbeteringen

Gearchiveerde regels niet langer weergegeven in het dashboard

Onlangs is de mogelijkheid om registerregels te archiveren toegevoegd aan Pharius. Echter werden deze gearchiveerde regels nog weergegeven in het Compliance dashboard. Vanaf nu is het compliance dashboard standaard gefilterd op niet-gearchiveerde regels. Met behulp van de filters aan de linkerkant van het dashboard is het mogelijk om ook de gearchiveerde regels weer te geven.

Bugfixes

Registers/Compliance

De teller voor het aantal regels zonder thema liep bij Nederlandse klanten niet altijd juist, dit is verholpen.

Meldingen

De tellers voor de paginering bij meldingen liep soms fout, dit is verholpen.

Audit

De titel van het informatieveld bij een audit stond steeds in het Nederlands. Deze wordt nu weer weergegeven in de taal van de gebruiker.

Indien u naar aanleiding van deze releasenote vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Check ook onze online helpdesk

Pharius is ontwikkeld vanuit het perspectief van de gebruiker. Dit betekent echter niet dat alles voor iedereen helemaal vanzelfsprekend is. Daarom bieden we u op verschillende wijze support om u optimaal te kunnen laten werken met Pharius.

Met de Pharius Online Guide bieden we u toegang tot veel antwoorden op gebruikersvragen. Kunt u het hier niet vinden kunt u ons ook bereiken via mail, chat of per telefoon.