Groot nieuws! Vanaf vandaag is Lexerta de nieuwe naam van RDMG Uitgevers.

De organisatie achter Pharius

Als gebruiker van Pharius en/of RiskReporter is de kans groot dat je de naam RDMG Uitgevers niet vaak tegenkomt. RDMG is al 25 actief in de wereld van QHSE-wetgeving en sinds 2019 de organisatie achter de applicatie Pharius. Door de applicatie Pharius te ontwikkelen koos RDMG voor een strategie waarbij legal content en solutions elkaar maximaal versterken. Onze redactie voegt maximale waarde toe aan de databank met wet- en regelgeving (met andere de kern van de eis). Zodat jij snel en makkelijk mogelijk aantoonbaar compliant bent.

Het afgelopen jaar hebben we kritisch gekeken waar RDMG Uitgevers voor staat: onze software, de redactie en ons partner netwerk nóg beter met elkaar verbinden om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen. We kwamen tot de conclusie dat de naam RDMG Uitgevers daar niet meer voldoende bij past.

Lexerta: Compliance made easy

En zo ontstond Lexerta. Een naam die beter past bij wie we zijn, wat we doen en aansluit op onze ambities. De naam Lexerta is een samenvoeging van de Latijnse woorden ‘lex’ en ‘certa’, die ‘wet’ en ‘zeker’ betekenen. Want als het gaat om wet- en regelgeving binnen de onderwerpen arbo & veiligheid, milieu, energie en voedselveiligheid, kunnen klanten volledig op onze kennis vertrouwen. Bovendien is QHSE-wetgeving steeds vaker vanuit Europa aangestuurd. We hebben internationale ambities en daar past de naam Lexerta uitstekend bij.

Om onze klanten (samen met onze partners) nog beter te ondersteunen bij QHSE vraagstukken. Oftewel:

Compliance made easy.