Veel organisaties worstelen met het inzichtelijk maken op welke manier u ervoor zorgt dat u aan (wettelijke) verplichtingen voldoet.  Veel organisaties werken met eigen systemen, Excel-lijsten of mappenstructuren waarin het lastig is om in één oogopslag duidelijk te maken op welke manier er aan wetgeving voldaan wordt. Pharius biedt de uitgelezen mogelijkheid om dit op een overzichtelijke manier in te richten.

Om klanten handvaten te geven hoe binnen Pharius hier op een goede manier mee aan de slag te gaan, hebben Jeroen en Patrick de vernieuwde training ‘Aantoonbaar Compliant met Pharius’ in het leven geroepen. In deze training worden alle nieuwe releases van Pharius doorgenomen, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast gaan we uiteraard verder in op in zaken als het opzetten van borgingen, gebruik van taken en het koppelen van bewijslast in uw Pharius omgeving. Antwoorden op vragen als; ‘’hoe begin ik met de inrichting?” en “hoe weet ik nu dat ik compliant ben aan alle verplichtingen?’’ komen nadrukkelijk aan bod in deze training.

Vervolgtraining of ter inspiratie

Om het maximale uit deze training te halen is het belangrijk dat u beschikt over een compleet register van eisen.
Deze training is dus een goed vervolg op onze training ‘optimaliseer uw Pharius register’.
In de eerste edities hebben we echter ook gemerkt dat het volgen van de training kan leiden tot meer inzicht in de mogelijkheden van Pharius bij klanten die voorafgaand aan de training nog geen gebruik maakten van de compliance module.

ISO audit

Daarnaast is de training zeer geschikt als u een register van eisen hebt en binnenkort een ISO audit laat afnemen. U beschikt na de training dan ook over kennis van Pharius die u ondersteund in het voorbereiden van zo’n audit.

Na afloop de training ontvangen alle deelnemers als extra een handige checklist om aan de gang te kunnen met de compliance module. Op een gestructureerde manier kunt u hiermee aan de slag en een vertaling maken naar uw eigen organisatie.

Volgende trainingen

Deze nieuwe opzet van de training heeft nu 2 keer plaatsgevonden. Vanuit onze klanten ontvangen we veel positieve reacties over met name de praktische toepasbaarheid die we in deze training hebben weten te leggen.

Lijkt het u ook een goed moment om in een uur alle ins- en outs van Pharius door te nemen, of meer informatie te krijgen over de mogelijkheden om wet- en regelgeving makkelijk inzichtelijk te maken en aantoonbaar te krijgen hoe u hieraan voldoet?

De eerstvolgende trainingen zijn alweer gepland. Aanmelden hiervoor kan op onze trainingspagina ‘Aantoonbaar Compliant met Pharius’. U vindt hier tevens specifieke informatie over deze training.

Ook benieuwd naar onze andere trainingen? Check dan ons trainingsoverzicht.

Ps. Heeft u onze app RiskReporter al ontdekt?